Bez celulitidy

Jak se ze mě stala expertka na celulitidu? Aneb, nejlepší nápady vznikají, když se nudíte.

Jak to začalo?


Moje cesta nebyla jednoduchá, ale mým snem bylo vždy dělat něco vlastního, pro sebe a nikomu se nezpovídat.
Když jsem měla svoji první brigádu, pohrávala jsem si s myšlenkou, že bych byla pánem svého času. Dlouho jsem přemýšlela, co by mě naplňovalo natolik, abych to dělala každý den. V průběhu studia, kdy moji spolužáci chodili jenom na večírky a neměli pořádnou brigádu, jsem vystřídala mnoho prací a pokaždé mi něco chybělo a musela jsem stejně „zdrhnout“.


 “Nejlepší nápady přijdou, když se nudíte”


Jednou odpoledne, při prohlížení státnicových otázek z ekonomie, jsem byla vyčerpaná a vystresovaná z blížících se závěrečných zkoušek a říkala jsem si, že opravdu nechci nastoupit po skončení školy do firmy. Už mě nebavilo se učit, měla jsem vypitou asi třetí kávu, a tak jsem začala surfovat po internetu. Hledala jsem, jaká práce by mě zaujala a kam bych mohla nastoupit.
Po chvilce hledání jsem objevila úžasnou masážní techniku, maderoterapii.

 

Maderoterapie

 


Maderoterapie je masážní technika, u které, za pomocí dřevěných válečků, masírujete tělo. Díky nim se stimuluje lymfatický systém, dále se zrychluje metabolismus, odvádí přebytečná voda z těla a mnoho dalších benefitů. Více o maderoterapii si můžete přečíst v tomto článku.

K masážím jsem měla vždycky vztah. Když jsem masírovala známe, říkali mi, jak úžasně masíruji. Klasické masáže mě ale nenaplňovaly a nebavily. Nevím proč, ale když jsem objevila maderoterapii, někde uvnitř jsem cítila, že je to správná cesta. Udělala jsem si kurz, začala jsem se dívat po salonech, sjednala jsem si schůzku s realitní makléřkou a za pár dní jsme se domluvily, že se přijdu na salon podívat. V momentě, kdy jsem tam vstoupila, tak jsem věděla, že to je to pravé místo, kde chci dělat ženy spokojenější. Cítila jsem, že do toho musím jít!


„Co to do tebe vjelo?“


Když jsme byli s rodinou po promocích na obědě, celé rodině jsem oznámila, jaké mám plány. „Budu pomáhat ženám s celulitidou,“ řekla jsem a živě si vybavuju, jak se na mě všichni dívali jako na blázna.

Můj taťka ještě prohlásil: „Hm, myslím si, že je to dobrý podnikatelský plán, ale masáže nefungují.“ Nenechala jsem se odradit od svého snu.


„Co jsi to udělala?“

Ihned pár dní po promocích jsem šla podepsat podnájemní smlouvu do salonu, ale nebudu lhát, měla jsem obavy. Říkala jsem si:„Co jsi to udělala? Vždyť ani nevíš, jestli o to bude zájem? Jak si budeš hledat klientky?“
Měla jsem strach, ale jakmile jsem začala masírovat a vytvořila jsem si instagram, ženy měly o masáž opravdu zájem. Když se na to podívám zpětně, jsem na sebe opravdu pyšná. Vybudovala jsem si ten sen, který jsem chtěla, mám úžasné klienty a to doslova a do písmene z ničeho a jen kvůli sebe!


Můžu si proti celulitidě pomoci i doma? Aneb zrození plánu na ONLINE KURZ PROTI CELULITIDĚ


Jednoho dne mi zavolala paní, která je až z druhého konce republiky a popsala mi, jak moc ji trápí celulitida a jak ji v letadle pokaždé otečou nohy. Prosila mě o pár rad, jak by si mohla alespoň trošku pomoci sama, protože z takové dálky jezdit nebude a salon, kde by se dělala MADEROTERAPIE, ještě v té době nebyl v jejím okolí. V ten moment mi došlo, že bych mohla pomoct ještě více ženám, protože denně mohu pomoci jen určitému počtu klientek v mém salonu.


Druhá věc je, že některé ženy si masáže nemohou finančně dovolit, a tak jsem dostala nápad – začít psát blog, kde bych psala o tipech, které pomáhají proti celulitidě, abych mohla pomoci více ženám.
Po tom, co jedna fitness trenérka prohlásila, že se s celulitidou nedá nic dělat, mi došlo, že je potřeba zpracovat pár faktů o celulitidě a vyvrátit nejčastější mýty. Na internetu se dočtete mnohé, ale ne vždy je to pravda.
Pátrala jsem a hledala články o celulitidě. Byla jsem v šoku, kolik mýtů a nepodložených faktů jsem objevila. Proto jsem zpracovala EBOOK zdarma, abych vyvrátila časté mýty o celulitidě a ZDE je možné si ho stáhnout.

Takto se zrodil můj nápad na online kurz z domova proti celulitidě pro zaneprázdněné pracující ženy.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *